2012 CRA Category 6A - von Ahn Design, LLC

The existing Master Bath was outdated with poor circulation that left the homeowners with a lot of wasted space.  The original layout required the homeowners to walk through the vanity area and past a small closet in order to reach an open room that included the toilet, corner tub and a small shower.  The overall appearance of the room was very dark and there was no view to the lake from any area of the bath.  The new design is a much more open layout bringing in a good amount of natural light and providing a direct view to the lake.  A much larger closet was achieved by moving the location of the closet to the front side of the house.  197 sq. ft. before/294 sq. ft. after. 

 

Before Plan and images:

  

 

 

After Plan and Images:

 

    

 

Contact von Ahn Design, LLC:

Pete von Ahn

Ph: (803) 518-2281

www.vonahndesign.com