Kitchen Remodel Capital Kitchen & Bath

WINNER!

This home is located in a downtown neighborhood and the owners were interested in expanding the kitchen. The existing area was divided into a small kitchen with adjoining butler and banquet areas. As you can see in the before photos below, this made for three rather small areas connected by doorways.

Capital Kitchen & Bath removed the petition walls and added a peninsula and dedicated wine and beverage station. They restored the existing hardwoods and installed shaker painted cabinets and quartz counter-tops throughout the new area for a uniform design concept.

The result is a much more open kitchen with an updated look and feel. Our judges were impressed by the work done to replace a large triple window with a more appropriate kitchen sink window.

Before:

    

After: